Chat with us, powered by LiveChat
В наличност
1320 лв.
+
Творчески комплект за изработка на оригами.Комплектът включва 180 листа. Размери: 15 х 15 х 1.6 cm.Може да видите декларацията за съответствие тук.
В наличност
900 лв.
+
Сладки моменти с Grafix! Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Блокът Sweet Moments съдържа 20 листа дизайнерска хартия. Не е подходящ за деца под 3-годишна възраст.
В наличност
600 лв.
+
Творчески комплект за изработка на оригами във формата на животни.С включени инструкции и стикери. Комплектът включва 18 листа. Подходящ за деца над 7-годишна възраст.
В наличност
600 лв.
+
Търсите ли начин да сте креативни и в същото време да се забавлявате? То тогава оригамите са точно за вас! Подобрете концентрацията си, развийте уменията на ръцете и координацията на движенията си, предизвикайте се и подобрете настроението си. Комплектът включва 12 оригами с животни, инструкции...
В наличност
600 лв.
+
Търсите ли начин да сте креативни и в същото време да се забавлявате? То тогава оригамите са точно за вас! Подобрете концентрацията си, развийте уменията на ръцете и координацията на движенията си, предизвикайте се и подобрете настроението си. Комплектът включва 12 оригами с птици, инструкции и...
Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Комплектът съдържа 4 листа велурена хартия с изображения на еднорози. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст. Подходящо е за деца над 5-годишна възраст.
В наличност
900 лв.
+
Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Блокът Happy Vibes съдържа 20 листа дизайнерска хартия. Не е подходящ за деца под 3-годишна възраст.
Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Комплектът съдържа 4 листа велурена хартия с изображения на понички. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст. Подходящо е за деца над 5-годишна възраст.
Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Комплектът съдържа 4 листа велурена хартия с изображения на делфини. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст. Подходящо е за деца над 5-годишна възраст.
Развихрете въображението си и създайте различни креативни визии! Комплектът съдържа 4 листа велурена хартия с изображения на кучета. Не се препоръчва за деца под 3-годишна възраст. Подходящо е за деца над 5-годишна възраст.
В наличност
600 лв.
+
Творчески комплект за изработка на оригами във формата на цветя.С включени инструкции и стикери. Комплектът включва 18 листа. Подходящ за деца над 7-годишна възраст.
Продуктови филтри
Доставчик
Цена

лв.  –  лв.

  • 6лв.
  • 14лв.
Марка (1)
    Виж всички (23)