Chat with us, powered by LiveChat
В наличност
240 лв.
+
Формуляр с мека корица и тяло от вестникарска хартия. Медицински формуляр.
В наличност
240 лв.
+
Формуляр от вестникарска хартия. За отчет при командировка на работници и служители. За отдел „Личен състав“, деловодство, ТРЗ.
Формуляр с твърда корица и тяло от вестникарска хартия. За регистриране на предоставените документи при осигурителя за изчисляване и изплащане на парични обезщетения от ДОО на работници и служители. За отдел „Личен състав“, деловодство, ТРЗ.
В наличност
600 лв.
+
Формуляр с мека корица и тяло от вестникарска хартия.
Принтерна безконечна хартия. Безпроблемно работи на матрични принтери. Първият показател показва ширината на листа в милиметри, вторият – височината в инчове, третият – броя пластове. Индикация за край на кубчето.
В наличност
3240 лв.
+
Формуляр с твърда корица и тяло от вестникарска хартия.. За водене на входяща и изходяща кореспонденция във фирми с дневнична система. За отдел „Личен състав“, деловодство, ТРЗ.
Формуляр с мека корица и тяло от вестникарска хартия.Годишна книга за дневни финансови отчети на касов апарат. За отчитане на парични средства.
В наличност
204 лв.
+
Формуляр от вестникарска хартия. За приемане на суми от каса, с квитанция. За отчитане на парични средства.
В наличност
144 лв.
+
Формуляр от вестникарска хартия. За даване на суми от каса. За отчитане на парични средства.
В наличност
480 лв.
+
Фиш за имунохематологично изследване, приложение 13.
В наличност
300 лв.
+
Формуляр с мека корица и тяло от вестникарска хартия. За регистриране на присъствие на работното място на работници и служители. За отдел „Личен състав“, деловодство, ТРЗ.
В наличност
840 лв.
+
Формуляр от химизирана хартия. Складов документ, с който се документира приемането и предаването на стоки. За отчитане на дълготрайни материални активи.
Show another 12 products
Продуктови филтри
Доставчик
Цена

лв.  –  лв.

  • 0лв.
  • 66лв.
Марка (1)
    Виж всички (23)